“صد بار اگر توبه شکستی باز آ”
در این ویدیو در رابطه با لغزش کردن صحبت می کنیم. لغزش در مسیر ترک شهوترانی یا کلاً هر مسیری که ما رای خودمون یک هدفی رو در نظر می گیریم و می خوایم به سمت اون هدف حرکت کنیم. حالا می خواد اون هدف ترک شهوترانی، خودارضایی و پورنوگرافی یا اینجور چیزها باشه، یا اگر کسی می خواد برای خودش یه چله ای بذاره که چل روز روی خودش کار کنه و به مقامات بالاتری برسه و… فرقی نمی کنه. اگر ما در مسیری که داریم میریم، لغزش کنیم، حالا لغزش توی مسائل جنسی یه ذره بیشتر انسان رو آزرده خاطر و ناراحت می کنه.
شاید قدرت اون لغزش مثلاً ده واحد باشه، نود واحد احساس گناه و احساس افسردگیه و احساس اینکه انسان خودشو سرزنش و سرکوب کنه، نود واحد مروط به اینه که میاد روح انسان رو اذیت می کنه. وگرنه درسته که خیلی آدم ناراحت میشه، ولی درست مثل یک کسی می مونه که توی یک جاده ای مثل اصفهان- تهران داره میره و از مسیر خارج شده و می افته توی جاده پایین. مهم اینه که برگردی به جاده اصلی و مسیر رو ادامه بدی.
ولی اینطور نیست که ما بگیم: من لغزش کردم، برگشتم به خونه اول. نه! اینطور نیست. هر تلاش و پرهیز و زحمتی که ما کشیدیم، توی روح ما ذخیره شده، ذخیره روحی ما شده. و حالا ما لغزیدیم، بلافاصله می تونیم برگردیم و ده درصدش اینه که توی لغزش بلند شیم و نود درصدش اینه که سریعاً او احساس گناه و خود سرکوب کردن رو اصلاً بهش اهمیت ندیم. چون شیطان خیلی دوست داره ما رو نا امید کنه! همش میگه: دیگه فایده نداره! دیدی لغزیدی؟!
ما میگیم: نه! لغزیدم و حالا که لغزیدم بر می گردم و ادامه مسیر رو از اینجا خیلی می خوام قوی تر پیش برم و حتی قدرتمند تر و بهتر از کسانی که لغزش هم نکردن! چون که من درس هایی گرفتم و می دونم لغزشم چه طعمی داره و می تونم با قدرت بیشتری پیش برم! و اگر ما بتونیم احساس گناه رو خیلی سریع ازوجودون پاک کنیم خیلی راحت هم می تونیم از لغزش هم عبور کنیم و دیگه زیاد هم لغزش نمی کنیم.
چون که می دونیم اگر لغزش کردیم یه حالت مثل احساس گناه نداره که بد تر ما رو حساس کنه و بیفته توی وجودمون که: وای من نمی خوام بلغزم! ما میگیم: خدایا توکل به تو می کنیم و در راه پاکی، معنویت یا هر هدفی که داریم، با قدرت پیش بریم و اگر زمین خوردیم، بلند میشیم.
خداوند بسیار مهربانه. بسیار رئوفه، بسیار مهربانه. میگه: من منتظرم تو برگردی بنده من. داریم توی روایات که خداوند می فرماید: اگر بنده های من می دونستن که من چقدر مشتاق اونها هستم، می مردن درجا و نمی تونستن تحمل کنن! اگر بفهمیم که خداوند چقدر مشتاق ما هست، حتی اگر در اوج گناه و دوری باشیم! خداوند لحظه به لحظه منتظره که ما برگردیم به سمتش. پس اگر لغزیدیم، صد بار اگر توبه شکستی باز آ و به مسیر ادامه می دیم.
سلام و عرض خسته نباشید. کاش اهمیت بیشتری به کیفیت ضبط میدادید چون صدای باد خیلی واضح بود
سلام
بله کاملا درست میفرمایید.
ان شاالله کیفیت ضبط را بهتر خواهیم کرد
ممنونم از آقای زارع بابت این ویدیو عالی
احساس گناه یکی از احساس های بدی هست که جلوی انسان رو برای رسیدن به موفقیت و ثروت میگیره
باید اینو بدونیم که خدا مارو میبخشه وقتی توبه کنیم ، مهم اینه که ما هم خودمون رو ببخشیم و همیشه یادمون باشه خدا مارو بخشیده و
احساس گناه رو از خودمون دور کنیم و حس بد گناه رو از خودمون دور کنیم
اقای زارع عااااااااااااااااااااااااالی بود
با توکل به خدا جلومیریم بدون تردید خدا کمکون میکنه
از این فرصتی که خدا برامون قرار داده تا این گناه را از خودمون ترک کنیم برای رشد و تعالی و تقویت اراده و نفس کمک میگیریم
سلام دوست عزیز…
احسنت به شما آفرین ادامه بدین …
اونایی که میدونن خودارضایی گناهه و از نظر اسلام چه منظره ی ناپسندی داره و باز هم این کار رو می کنند به قلب امام زمان خنجر می زنند اینا اگه هزار و خردیه سال پیش در زمان امام حسین بودند مقابل حسین بن علی وامیستادنند چون اونا هم از هوای نفس خود پیروی کردند و برای رسیدن به پول و مقام و زن و لذت بردن ، ولی خدا رو کشتن ؛ بیاید دیگه گناه نکنیم
امام زمان رو زجرش ندیم
سلام
ان شاءالله هر چه زودتر به درک این مسائل برسیم و رهایی بیشتر را تجربه کنیم …