سرد مزاجی زنان بعد از زایمان: علتها و راه درمان

سرد مزاجی زنان بعد از زایمان علتها و راه درمان
4.3
(37)

علتها و درمان سرد مزاجی زنان بعد از زایمان چیست؟

دوران بارداری خانمها، با مشکلات زیادی همراه است. شاید به نظر برسد که با دنیا آمدن نوزاد، تمام مشکلات حل می شوند؛ اما این طور نیست و بعد از دنیا آمدن بچه، زنان و مردان با مسائل جدیدی روبرو می شوند. یکی از مشکلات رایج بعد از زایمان، سردمزاجی زنان بعد از این دوران است. شاید به نظر برسد که سردمزاجی بعد از مدتی درمان می شود و از بین می رود؛ اما این طور نیست و شما باید به دنبال راه درست برای از بین بردن این مشکل باشید. لطفا این مشکل را کوچک و کم اهمیت ندانید؛ زیرا واقعا مهم است و می تواند به زندگی زناشویی شما آسیب برساند.

 

سرد مزاجی زنان بعد از زایمان ، مشکلی رایج در میان زوجها است و این مطلب به شما کمک می کند تا این مساله را به راحتی درمان کنید. پس خواندن این مطلب برای همه خانمها و آقایانی که به تازگی صاحب فرزند شده اند یا قصد بچه دار شدن را دارند مفید و آموزنده است.

چرا باید سرد مزاجی زنان بعد از زایمان را جدی بگیرید؟

سرد مزاجی زنان بعد از زایمان، یکی از مشکلات شایع جنسی و زناشویی است. زایمان، یک مرحله مهم و حساس است که روی بقیه جنبه های زندگی نیز تاثیر زیادی می گذارد. خانمی که به تازگی زایمان کرده است، مشکلات جسمی و روانی جدیدی را تجربه می کند و همین موضوع باعث می شود که در زندگی زناشویی اش نیز چالش های زیادی داشته باشد. سرد مزاجی زنان بعد از زایمان، علتهای فیزیکی و روانی متعددی دارد و اگر آنها را به خوبی بشناسید، آن وقت می توانید درمانشان نیز کنید. در این مطلب می خواهیم به بررسی کامل سرد مزاجی جنسی پس از زایمان بپردازیم و از شما دعوت می کنیم که تا انتهای این نوشته با ما همراه باشید.

از چه زمانی سرد مزاجی زنان بعد از زایمان شروع می شود؟

بعد از اینکه بچه به دنیا می آید و زخمها و ناراحتی های خانم بهبود پیدا می کند، زن و شوهر می خواهند دوباره مثل گذشته با هم باشند، رابطه جنسی لذت بخشی داشته باشند و عشق خود را بیشتر و بیشتر کنند. اما بسیاری از زوجین، زمانی که تلاش می کنند تا بعد از به دنیا آمدن بچه رابطه جنسی داشته باشند، متوجه می شوند که همه چیز به خوبی گذشته نیست و در واقع، توی ذوقشان می خورد!

زایمان، تمام جسم و روان زن را متحول می کند، به همین دلیل بعد از وضع حمل، مدتی وقت نیاز است تا خانم بتواند آمادگی خود را برای فعالیت جنسی دوباره به دست بیاورد. مدت زمان بهبود بعد از زایمان و آمادگی برای برقراری رابطه جنسی در خانمها با هم فرق دارد. بعضی از زنان پس از چند هفته آمادگی خود را به دست می‌ آورند؛ اما ولی بعضی از خانمها به 4 تا 6 ماه زمان نیاز دارند تا مانند سابق، آمادگی برقراری رابطه جنسی را داشته باشند.

 

سرد مزاجی زنان بعد از زایمان

حالا اگر زن و مرد از این موضوع اطلاعی نداشته باشند و به هم فرصت بهبود و آمادگی مجدد را ندهند، مشکلات زیادی در زندگی مشترک آنها به وجود می آید. در چنین شرایطی، خانم حس می کند که جذابیت و توانایی جنسی خود را از دست داده است و فردی بی کفایت است. در صورتی که آقا فکر می کند که با به دنیا آمدن بچه، تمام انرژی و تمرکز خانم صرف مراقبت از بچه و اهمیت دادن به او می شود و کنار گذاشته شده است! در نتیجه، از هم دلخور می شوند، نمی توانند مشکلاتشان را با هم در میان بگذارند و آنها را حل کنند. در نتیجه به این صورت، هر روز زندگی آنها سخت تر و عشق میان آنها کم رنگ تر می شود.

البته نیازی نیست نگران باشید؛ زیرا بعد از خواندن این مطلب، شما راهکارهای زیادی برای درمان سرد مزاجی زنان بعد از زایمان یاد می گیرید و می توانید این مساله را حل کنید و رابطه ای گرم و عاشقانه را با همسرتان برقرار کنید.

علت سرد مزاجی زنان

قبل از هر چیزی، بیایید درباره علت سرد مزاجی زنان بعد از زایمان حرف بزنیم و بعد به سراغ راهکارهای حل این مشکل یعنی درمان سرد مزاجی زنان پس از زایمان برویم.

چرا خانمها بعد از زایمان کردن، دچار سردمزاجی می شوند؟

کلا خانمها به دو دسته دلیل، به سرد مزاجی پس از زایمان دچار خواهند شد:

  1. دلایل فیزیولوژیکی سرد مزاجی
  2. دلایل روانشناختی سرد مزاجی

در ادامه، هر کدام از این عوامل را بیشتر برای شما توضیح می دهیم تا بهتر با آنها آشنا شوید.

دلایل فیزیولوژیکی در سرد مزاجی زنان پس از زایمان

حالا منظور از دلایل فیزیولوژیکی چیست؟ دلایل فیزیولوژیکی به یک سری تغییرات جسمی و هورمونی گفته می شود که باعث بی میلی جنسی در زنان و سرد مزاجی پس از زایمان خواهد شد. موارد زیر، جزو مهمترین دلایل فیزیولوژیکی سرد مزاجی بعد از زایمان خانمها است:

  • آسیب دیدن و پارگی واژن در هنگام زایمان
  • شل شدن عضلات کف لگن و افتادگی واژن
  • به هم خوردن هورمونها و میزان ترشح هورمونها
  • خشک شدن واژن و دخول دردناک
  • کاهش عصبهای حسی واژن بعد از وضع حمل
  • به ارگاسم نرسیدن زنها در هنگام برقراری رابطه
  • عدم توانایی در کنترل ادرار در حین برقراری رابطه جنسی
  • شیر دادن به نوزاد و تغییر عملکرد هورمونها و سینه ها در اثر شیردهی

بعد از زایمان، این اتفاقات در بدن خانمها رخ می دهد و در نتیجه، بدن یک خانم تازه زایمان کرده، با بدن یک خانم قبل از بارداری فرق دارد. تمام عضلات بدن مخصوصا واژن و کف لگن یک خانم باردار، برای زایمان و خروج بچه به کار گرفته می شود و در نتیجه بعد از زایمان، تغییراتی در این قسمتها به وجود آمده است. هم چنین هورمونهای زنانه نیز تغییر می کنند و میزان ترشح آنها مانند قبل نیست. در نتیجه نمی توان انتظار داشت که خانم درست مثل گذشته بتواند در رابطه جنسی به خوبی عمل کند.

حالا که با دلایل فیزیولوژیکی سرد مزاجی و کاهش میل جنسی خانمها بعد از زایمان آشنا شدید، بهتر است به سراغ دلایل روانشناختی سرد مزاجی برویم و ببینیم که کدام عوامل روانی در بروز این مشکل نقش دارند؟

 

دلایل روانشناختی سرد مزاجی خانمها بعد از زایمان

اگر بخواهیم باانصاف باشیم، می توانیم بگوییم که دلایل روانی، تاثیر بیشتری در سرد مزاجی خانمها دارند تا دلایل فیزیکی! زیرا اگر شما بتوانید موانع عاطفی و روانی را از سر راه رابطه عاشقانه خود بردارید، می توانید به موانع فیزیکی نیز غلبه کنید.

موانع زیر، مهم ترین دلایل سرد مزاجی خانمها بعد از زایمان هستند:

  • افسردگی پس از زایمان: افسردگی بعد از زایمان، مهم ترین دلیل سرد مزاجی زنان است. تحقیقات ثابت کرده است که افسردگی بعد از زایمان، در میان خانمها بسیار شایع است و از هر 100 نفری که زایمان می ‌کنند، بین 10 تا 15 نفر آنها دچار افسردگی پس از زایمان می‌ شوند. در اثر عواملی مثل مشکلات بارداری، اختلالالت هورمونی، استرس، بی خوابی شبانه، ناتوانی جسمی، درد و… افسردگی پس از زایمان به وجود می آید. به دلیل همین افسردگی است که بعد از به دنیا آمدن بچه، میل جنسی زن به شدت کمتر می شود و هیچ لذتی از رابطه جنسی نمی برد!
  • خستگی زیاد: بسیاری از زنها در طول بارداری خواب خوبی ندارند و شبها نمی خوابند. این موضوع، بعد از به دنیا آمدن بچه نیز حل نمی شود! یک خانم باید در طول شب نیز مراقب فرزندش باشد و برای شیر دادن و خواباندن نوزاد، از خواب بیدار شود. در نتیجه بچه داری باعث می شود که قوای جسمی زن به شدت تحلیل رود و ضعیف شود. در نتیجه تمایل او برای برقراری رابطه جسمی کمتر می شود. اگر همسر شما به دلیل خستگی و بی خوابی دچار کاهش میل جنسی شده است، بهتر است در نگهداری از بچه خود به همسرتان کمک کنید و اجازه دهید همسر شما برای ساعاتی استراحت کند و خستگی اش برطرف شود. با این کار، خسته شدن همسرتان باعث بروز مشکلات جنسی و زناشویی نخواهد شد و به روابط زناشویی شما آسیبی نمی رساند.
  • تغییرات شکل ظاهری و اندام زنان بعد از زایمان: زایمان، باعث تغییرات زیادی در ظاهر خانمها می شود و همه خانمها این تغییرات را تجربه خواهند کرد. اضافه وزن، ترکهای پوستی، سلولیت، جمع شدن چربی در نواحی خاص و… از جمله تغییرات ظاهری خانمها است که در طول دوران بارداری و زایمان اتفاق می افتد. برخی از خانمها، از این تغییرات احساس خجالت می کنند و به دلیل همین نگرانی و خجالت است که از رابطه جنسی با همسرشان طفره می روند! اگر همسر شما هم از چاق شدن و تغییر فرم اندامش احساس بدی دارد، این وظیفه شما است که به او اطمینان خاطر را بدهید که هنوز هم خوب، جذاب و دوست داشتنی است. خانمها و آقایان گرامی، لطفا بدانید که بدن خانمها، قدرتی فوق العاده داشته است و توانسته یک موجود زیبا به این دنیا بیاورد. پس باید به زنان اطمینان داد که این تغییرات ظاهری طبیعی است و به تدریج می توانند به حالت قبل از بارداری باز گردند.
  • آماده نبودن خانمها برای برقراری رابطه جنسی: اگر همسر شما نسبت به شروع رابطه جنسی علاقه زیادی ندارد و مثل قدیم برای این کار مشتاق نیست، دلیلش سرد شدن و بی احساسی او نیست؛ بلکه الان آمادگی چنین کاری را ندارد. یکی از پیامدهای تغییرات هورمونی بعد از زایمان این است که میزان هورمون زنانه را تغییر می دهد و همین موضوع باعث بی علاقه شدن زنان به رابطه جنسی با مردان می شود. این را بدانید که همه چیز موقتی است، همسر شما فقط به مقداری زمان نیاز دارد تا مجددا برای برقراری ارتباط عاشقانه با شما آماده شود. تا زمانی که همسر شما به حالت قبل از زایمان برگردد و دوباره مشتاق رابطه جنسی شود، این وظیفه مرد است که از او حمایت کند و با او با مهربانی رفتار کند. رفتار مهربانانه مردان، تاثیر زیادی در بهبود شرایط روحی خانمها دارد.
  • ترس از بارداری دوباره: یکی از چیزهای نگران کننده بعد از به دنیا آمدن بچه، این است که خانم دوباره باردار شود. بارداری و زایمان، با سختی های زیادی برای مادر به همراه است و انرژی جسمی و روحی زیادی از مادر می گیرد. در نتیجه خانم بعد از به دنیا آمدن بچه اش، نگران بارداری مجدد خود خواهد بود و به همین دلیل از شروع رابطه جنسی استقبال نمی کند!
  • حضور فرزند و احساس خجالت از داشتن رابطه جنسی: یکی از مواردی که باعث سرد مزاجی زنان بعد از زایمان می شود، این است که نوزادشان در اتاق خواب آنها حضور دارد و این موضوع، زن را برای برقراری رابطه جنسی معذب و مضطرب می کند. اگر این موضوع روی رابطه جنسی شما تاثیر گذاشته است، اتاق نوزاد را از همان ابتدا جدا کنید و در هنگام شروع رابطه، نوزاد را به اتاق خودش ببرید. بعد از اتمام رابطه می توانید نوزاد را به اتاق خود بیاورید و او را شیر بدهید و کنار خودتان بخوابانید. این کار باعث می شود که خانمها در هنگام برقراری رابطه راحت باشند و دوباره از فضای عاشقانه دو نفره خود لذت ببرند.

حالا که با دلایل جسمی و روحی موثر در سرد مزاجی زنان بعد از زایمان آشنا شدید، بیایید ببینیم که راه درمان مشکل سرد مزاجی زنان پس از زایمان چیست؟

 

راهکارهای درمان سرد مزاجی زنان بعد از زایمان

  1. راهکار اول برای درمان سرد مزاجی زنان بعد از زایمان: آقایان بدانند که سرد مزاجی خانم بعد از زایمان، امری طبیعی است.

نه فقط در ایران، بلکه در همه جای دنیا خانمها بعد از زایمانشان، میل جنسی کمتری دارند. در استرالیا، تحقیقی انجام شد که نشان می داد کمتر از 20% خانمها، یک ماه بعد از زایمان می توانند رابطه جنسی داشته باشند. در واقع بسیاری از زنان ترجیح می دهند که برقراری رابطه با شوهرشان را به 6 ماه یا حتی 1 سال بعد از به دنیا آمدن بچه موکول کنند. اینها را گفتیم تا بدانید که سرد مزاجی همسر شما بسیار طبیعی است و نباید از او توقع داشته باشید تا مانند یک زن جوان فعال و بانشاط باشد! اگر به همسرتان کمک کنید، زودتر به شرایط قبلی اش بر می گردد و برای رابطه جنسی مجدد آماده خواهد شد. فقط در طول این مدت، هرگز و هرگز همسرتان را به دلیل بی میلی جنسی سرزنش نکنید و به او زمان بدهید تا به فعالیت جنسی قبلی خودش برگردد.

سرد مزاجی زنان تا چه زمانی طول می کشد؟

هیچ زمان درستی برای بازگشت به فعالیت جنسی وجود ندارد. یعنی نمیتوان گفت که بعد از 3 ماه یا 6 ماه، به حالت قبل از بارداری و زایمان بر می گردید؛ اما احساسات زن و شوهر و میزان آرامش آنها، نقش مهمی در کاهش این بی میلی جنسی و درمان سرد مزاجی خانمها خواهد داشت.

معمولا در طی 4 تا 6 هفته اول، اکثر زنان خسته شده اند و بدنشان درد می کند. سطح هورمون‌ های استروژن و پروژسترون در این مدت به میزان قابل توجهی افت می‌ کنند. در نتیجه این اتفاق، واژن ترشح کمتری دارد. هم چنین خانمها بیش از حد حساس و احساساتی می شوند. در این زمان است که میل جنسی خانم به شدت پایین می آید، از رابطه جنسی لذت نمی برد و دخول دردناک را تجربه می کند. همین موضوع هم باعث می شود که زنان لذت کمتری ببرند و آمادگی برقراری یک ارتباط عاشقانه را نداشته باشند.

حالا که فهمیدید سرد مزاجی زنان بعد از زایمان بسیار طبیعی است و اکثر خانمها بعد از وضع حمل، از نظر جسمی، روحی و جنسی تغییر می کنند، می توانید کارهایی را انجام دهید تا همسر شما سریعتر به حالت قبلی خودش بازگردد. اگر می خواهید سریعتر شاهد درمان سرد مزاجی زنان باشید، به رفتارهای خود توجه بیشتری بکنید.

  1. راهکار دوم برای درمان سرد مزاجی زنان بعد از زایمان: آقایان زمانی را صرف ابراز محبت و علاقه به همسرشان بکنند؛ بدون اینکه رابطه جنسی با همسرشان داشته باشند!
در آغوش گرفتن همسر
پس از زایمان همسرتان را بغل کنید

حالا که فرزند شما به دنیا آمده است، فرصت این را دارید که یادی از دوران نامزدی خود بکنید؛ همان دوران که بدون رابطه جنسی عاشق همسرتان بودید و به او محبت می کردید. بعد از زایمان، زمان نزدیک شدن به همسر است. به او نشان دهید که هیچ چیزی بین شما تغییر نکرده است و هنوز هم عاشقش هستید. محبت کردن به همسر با روابط غیرجنسی، شما را به او نزدیکتر می کند و باور کنید که بیشتر از گذشته عاشق شما خواهد شد. می توانید برایش صبحانه را در تختخواب سرو کنید، در کارهای خانه به او کمک کنید و خودتان آشپزی کنید، او را به صرف یک شام دونفره مهمان کنید، با او فیلم ببینید و خوراکی های دلخواهش را تهیه کنید. همین دلگرمی های ساده و عشق ورزی های کوچک می تواند قلب همسرتان را گرم نگه دارد. هر زمان توانستید او را در آغوش بگیرید و نوازشش کنید. با او مهربان باشید؛ حتی مهربان تر از گذشته. هرگز او را سرزنش نکنید و کاری نکنید که احساس تنهایی کند. هرچه بهتر بتوانید در کنار همسرتان بمانید و او را حمایت کنید، همسرتان توانایی بیشتری برای پذیرش مسئولیتهای جدید خواهد داشت و سریعتر از این مرحله عبور خواهد کرد.

  1. راهکار سوم برای درمان سرد مزاجی زنان بعد از زایمان: خانمهای عزیز لطفا به خودتان برسید!

اگر می خواهید حسابی سرحال و پرانرژی شوید و سریعتر از بحران بعد از زایمان بیرون بیایید، باید به خودتان برسید. برای اینکه احساس خوبی داشته باشید، خواب کافی داشته باشید و قبل از استراحت، یک دوش کوتاه بگیرید تا تن و روح شما آسوده تر شود و احساس سبکی داشته باشید. کارهایی را انجام دهید که شما را سرحال می آورد و احساسات قبل از بارداری را برای شما زنده می کنند. مثلا اگر قبلا از مطالعه کردن لذت می بردید، باز هم کتاب بخوانید و با خودتان مهربان باشید. هرگز خودتان را به صورت کامل وقف شوهر و فرزندتان نکنید و بدانید که در دوران بعد از زایمان، اول خودتان مهم هستید و بعد فرزندتان. بیشتر وقت خودتان را صرف نظافت خانه، آشپزی و کارهای خانه نکنید و به خودتان فشار نیاورید. به نیازهای خودتان توجه داشته باشید و خودتان را اصلا سانسور نکنید. این موضوع به شما کمک می کند تا راحت تر بتوانید تغییرات زندگیتان را مدیریت کنید و درگیر افسردگی و استرس شدید نشوید.

  1. راهکار چهارم برای درمان سرد مزاجی زنان بعد از زایمان: معجزه ورزش را جدی بگیرید!

 

اگر از اندامتان راضی نیستید و می خواهید سریعتر به دوران خوش اندامی قبل از زایمان خود برگردید، رژیم غذایی سالم و مملو از غذاهای سالم را انتخاب کنید و ورزش کنید. ورزش کردن هزار و یک فایده دارد: شما را بانشاط تر می کند، اضافه وزن شما را از بین می برد و اندام شما را زیباتر می کند، اعتماد به نفس شما را افزایش می دهد و روحیه شما را بهتر می کند. ورزش کردن، شور و نشاط دوران قبل از بارداری را به شما هدیه می دهد و در زندگی مشترکتان نیز بسیار موثر خواهد بود.

  1. راهکار پنجم برای درمان سرد مزاجی خانمها بعد از زایمان: با همسرتان حرف بزنید!

روزهای بعد از زایمان، کلی کار دارید و احتمالا وقت کمی برای حرف زدن با همسرتان پیدا می کنید؛ اما اگر بتوانید کارهایتان را مدیریت کنید، حتما زمانی را برای حرف زدن با همسر خود پیدا می کنید. از خاطرات خوب گذشته با او حرف بزنید، از او به خاطر زحماتش تشکر کنید و به او بگویید که چقدر دوست داشتنی است. می توانید درباره راهکارهای بهبود رابطه خود هم حرف بزنید و بگویید که بعد از این، رابطه جنسی شما به چه شکل خواهد بود. همسر شما، شریک زندگی شما است و باید از نیازها و احساسات شما به خوبی مطلع باشد. اگر حرف نزنید، همسر شما متوجه توقعات و افکار شما نمی شود و نمی تواند در مدیریت اوضاع به شما کمک کند. پس لطفا بدون تعارف و خجالت با همسرتان حرف بزنید.

  1. راهکار ششم برای درمان مشکل سرد مزاجی زنان بعد از زایمان: با کمک تمرینات خاص، عضلات کف لگن خود را تقویت کنید.

گفتیم که در روند بارداری و زایمان، عضلات کگل و لگن خانمها درگیر شده و بعد از زایمان ضعیف می شوند و این موضوع در سرد مزاجی و کاهش میل جنسی خانمها بسیار تاثیر می گذارد؛ پس برای حل این مشکل، با کمک یک سری تمرینات خاص، باید این عضلات را تقویت کنید. اگر به دنبال این تمرینات برای تقویت عضلات کگل و عضلات کف لگن هستید، می توانید این تمرینات را با جستجو در گوگل پیدا کنید یا از دکتر زنان بخواهید تا چند تمرین ساده را به شما یاد دهد. آسان ترین ورزش برای تقویت لگن و کگل این است که عضلات واژن و لگن خود را منبسط و منقبض کنید. در روز حداقل 30 بار این کار ساده را انجام دهید تا عضلات واژن و کف لگن شما تقویت شوند.

تقویت عضلات لگنی
قوی کردن عضلات لگن

 

  1. راهکار هفتم برای درمان سرد مزاجی زنان بعد از زایمان: نگرانی بیش از حد را از خودتان دور کنید.

استرس و نگرانی بیش از اندازه، شما را عصبی و خسته می کند، پوست شما را خراب و پیر می کند و باعث حساس شدن و عصبی بودن شما خواهد شد. خیلی از خانمها بعد از به دنیا آمدن فرزندشان، بیشتر از همیشه نگران رابطه زناشویی خود می شوند و دائما نگران این هستند که شوهرشان خسته شود و به آنها خیانت کند. نگرانی در این زمینه، هیچ فایده ای نخواهد داشت و فقط باعث خستگی ذهنی شما می شود و شما را کم طاقت تر می کند. به جای اینکه درباره همه چیز نگران باشید، تلاش کنید تا جلوی سرد شدن رابطه با همسرتان را بگیرید. با حرف زدن، محبت کردن، همدلی کردن و تحسین کردن شوهرتان، می توانید به او دلگرمی دهید و او را مطمئن کنید که روزی به حالت قبل از بارداری برمی گردید. اگر شما و همسرتان در کنار هم باشید، زودتر می توانید از این مرحله عبور کنید و خود را با تغییرات جدید و مسئولیتهای بزرگتر مطابقت دهید.

  1. راهکار هشتم برای درمان سرد مزاجی زنان بعد از زایمان: به یک پزشک متخصص مراجعه کنید.

در فرآیند بارداری و زایمان، اندام تناسلی شما تغییر می کند و برای به دنیا آمدن بچه در زایمان طبیعی، بخشی از واژن شما پاره می شود. در نتیجه تا زمانی که این زخم و پارگی خوب نشود، رابطه جنسی و دخول برای شما سخت و دردناک است. پس بهتر است به پزشک زنان مراجعه کنید و روند بهبود خود را زیر نظر بگیرید. زمانی که واژن شما به خوبی ترمیم شود، می توانید رابطه ای بدون درد و سرشار از لذت را تجربه کنید.

  1. راهکار نهم برای درمان سرد مزاجی زنان بعد از زایمان: به مشاور مراجعه کنید.

گاهی اوقات زن و شوهر، مشکلات دیگری دارند که بعد از زایمان، پررنگ‌تر می شود. یعنی اینکه شاید مشکل شما از مساله دیگری است و فقط به دلیل به دنیا آمدن فرزندتان فکر می کنید که همه چیز عوض شده است و دیگر عشق و اشتیاق سابق را در زندگی مشترکتان ندارید. اگر دلخوری و رنجش را به گردن سرد مزاجی بعد از زایمان بیندازید، در آینده نیز به مشکل برخورد خواهید کرد. پس اگر از همسرتان و خانواده اش دلخور شده اید، بهتر است با کمک مشاور خانواده آن را حل کنید و جلوی پیچیده شدن اوضاع را بگیرید.

  1. راهکار دهم برای درمان سرد مزاجی زنان بعد از زایمان: از موزیک ملایم و آرامش بخش استفاده کنید.

موسیقی، قدرت فوق العاده ای در آرام کردن ذهن و جسم شما دارد، پس در اولین رابطه جنسی بعد از زایمان، یک موزیک ملایم آرامش بخش بگذارید و سعی کنید درباره اندامتان، رفتارتان و ظاهرتان فکر نکنید. فقط در لحظه حضور داشته باشید و از بودن در کنار همسرتان لذت ببرید.

  1. راهکار یازدهم برای از بین بردن سرد مزاجی زنان بعد از زایمان: قبل از دخول، بیشتر معاشقه کنید.

اگر می خواهید دچار مشکل و درد در هنگام رابطه جنسی نشوید، قبل از دخول، معاشقه بیشتری داشته باشید. نوازش بیشتر، بوسیدن بیشتر، ماساژ اندام ها و حرفهای عاشقانه باعث می شوند که واژن خانم به خوبی تحریک شود و در هنگام دخول، درد و سوزش نداشته باشد. پس در رابطه جنسی بعد از زایمان، بیشتر همدیگر را در آغوش بگیرید و حسابی برای عشق ورزیدن به یکدیگر وقت بگذارید.

 

  1. راهکار دوازدهم برای درمان سرد مزاجی زنان بعد از زایمان: نوزاد خود را به مکان دیگری ببرید!

یکی از کارهایی که به شما کمک می کند تا بتوانید رابطه جنسی خوبی با همسرتان برقرار کنید، این است که نوزادتان را به گونه ای از تختخوابتان دور کنید تا نگران نگاه های او نباشید. مثلا می توانید نوزاد را پشت پرده بگذارید، او را به اتاق بغلی ببرید و تا زمانی که نوزادتان در خواب است، با همسرتان رابطه داشته باشید. این کار باعث می شود که بدون نگرانی از نگاه های نوزادتان، بتوانید با همسرتان عشق بازی کنید و مدام مضطرب نباشید.

  1. راهکار سیزدهم برای درمان سرد مزاجی زنان بعد از زایمان: با مصرف دارو، هورمونهای خود را تنظیم کنید.

یکی از کارهایی که پزشکان برای درمان سرد مزاجی بعد از زایمان انجام می دهند این است که داروهای خاصی را تجویز می کنند تا هورمونهای زنانه به حالت قبل برگردد و مانند قدیم ترشح شود. استفاده از داروهای موثر در ترشح هورمونهای استروژن و پروژسترون، می تواند راهگشای مشکلات ارتباط زناشویی بعد از زایمان باشد. شما می توانید با این روش، مانند قدیم در روابط جنسی با همسرتان، احساس اشتیاق و سرزندگی کنید.

  1. راهکار چهاردهم برای درمان سرد مزاجی زنان بعد از زایمان: از گیاهان دارویی برای درمان سردمزاجی خود استفاده کنید.

اگر می خواهید سرد مزاجی بعد از زایمان را سریعتر درمان کنید، به مصرف گیاهان دارویی مانند جنسینگ، گل سرخ، دمنوش رازیانه و عسل، دارچین، شنبلیله و… فکر کنید. یکی از بهترین گیاهان دارویی برای افزایش قوای جنسی، مصرف جنسینگ است. چینی ها از جنسینگ در رژیم غذایی خود زیاد استفاده می کنند. ریشه گیاه جنسینگ و پودر آن باعث درمان ناتوانی جسمی و جنسی می شود و بسیار نشاط آور است.

  1. راهکار پانزدهم برای درمان سرد مزاجی زنان بعد از زایمان: بپذیرید که شرایط شما تغییر کرده است و انتظار نداشته باشید که همه چیز بی عیب و نقص باشد.

بعضی از خانمها و آقایان بعد از به دنیا آمدن فرزند، نمی توانند خود را با شرایط جدید وفق بدهند و انتظار دارند که مثل اوایل ازدواج، وقت و انرژی داشته باشند. نکته مهمی که شما باید بدانید این است که شرایط تغییر کرده است و مانند گذشته نیست. شما باید تلاش کنید تا در هر مرحله ای از زندگی مشترکتان، خوب و عالی باشید؛ نه اینکه تلاش کنید تا به گذشته برگردید؛ زیرا قبول نکردن شرایط جدید باعث می شود فشار زیادی را احساس کنید و از نظر ذهنی و روانی خسته شوید. پس بپذیرید که حالا خانواده بزرگتری دارید و باید در کنار پدر و مادر خوب بودن، رابطه زناشویی خود را با عشق و احترام حفظ کنید.

نکته مهم برای درمان سرد مزاجی زنان بعد از زایمان

نکته بسیار مهمی که دوست داریم بعد از خواندن این مطلب به خوبی به یاد سپرده باشید که زندگی مشترک، مانند یک ترازو است و وقتی این ترازو به زیبایی عمل می کند که هر دو طرف برای موفقیت و شادی زندگیشان تلاش کنند. خوشبختی، چیزی نیست که فقط با تلاش زن یا فقط با تلاش مرد به دست بیاید. بعد از زایمان و ورود فرزند به زندگی، باید بیشتر حواستان را جمع کنید و هوشمندانه تر رفتار کنید.

شاید فکر کنید که سرد مزاجی زنان بعد از زایمان به خودی خود درمان می شود و مساله مهمی نیست؛ اما باید بدانید که این مساله می تواند ادامه دارتر از چندین ماه شود و تاثیر منفی اش را روی زندگی شما بگذارد. پس شما به عنوان یک زن و شوهر آگاه باید به یکدیگر کمک کنید تا بهتر از این مرحله عبور کنید. پس در انتهای مطلب، دوست داریم که یک جمع بندی از تمام نکات ارائه شده در این نوشته را برای شما بیان کنیم تا بتوانید مسئولیت خود را در این چالش بدانید و در جهت رفع این مشکل تلاش کنید.

وظیفه خانمها برای درمان مشکل سرد مزاجی چیست؟

  • بدانید که این مساله طبیعی است و فقط شما نیستید که از سرد مزاجی و بی میلی جنسی پی از زایمان رنج می برید. تعداد زیادی از خانمها بعد از زایمان این چالش را تجربه می کنند؛ پس بدون سرزنش کردن خودتان، شرایط را قبول کنید.
  • به خودتان بیش از حد فشار نیاورید. فکر نکنید که با بی خوابی، غذا نخوردن و مدام در حال کار کردن، به شما مدال مادری مهربان و فداکار داده می شود! خیر اینطور نیست؛ با زیاد کار کردن، فقط خسته تر و عصبی می شوید؛ پس به خودتان استراحت دهید و خود را فراموش نکنید. استراحت کردن و لذت بردن از تفریحات کوچک باعث می شود سریعتر به حالت قبل از بارداری برگردید.
  • با کمک متخصص زنان و زایمان، روند بهبود پارگی واژن خود را در نظر داشته باشید. دائما خودتان را معاینه کنید و هر روز بهتر از روز قبل شوید.
  • ورزش کنید! ورزش کردن، یک راه عالی برای برگشتن به وزن سابق و داشتن اندامی ایده آل و جذاب است. نوزادتان را در کالسکه بگذارید و به پیاده روی بروید یا در خانه، تمرینات هوازی و اروبیک را انجام دهید. می توانید با آهنگهای شاد برقصید و حالتان را خوب کنید. آندروفین پس از ورزش کردن را از خود دریغ نکنید!
  • با همسر خود صحبت کنید. اگر حرفهای خود را به همسرتان نزنید، مانند یک کوه روی هم جمع می شود و ناگهان منفجر خواهید شد. پس برای جلوگیری از دلخوری های آینده و بحث های بی فایده، آرام بنشینید و با همسرتان صحبت کنید. اگر خسته شده اید و به کمک نیاز دارید، به او بگویید تا در بعضی از ساعتهای روز از نوزادتان نگهداری کند و شما چرت بزنید یا با دوستان خود به بیرون بروید. همین کارهای ساده باعث می شود تجدید قوا کنید و با انرژی مثبت بیشتری به سمت همسر و فرزند خود برگردید. پس حتما هر روز حتی شده یک ربع را به حرف زدن با همسرتان اختصاص دهید.
  • از دمنوش های گیاهی برای تقویت اعصاب و آرامش بخشیدن به خودتان استفاده کنید. قبل از ظهر یا هنگام عصر، خود را به صرف یک لیوان دمنوش جنسینگ، آویشن، رازیانه، گل گاو زبان و… دعوت کنید و آرامش بیشتری داشته باشید. بعضی از این دمنوشها باعث تقویت قوای جنسی شما نیز می شوند.
  • لباس های فانتزی و جدید را برای عاشقانه های دو نفره خود بخرید. یکی از راه های موثر در بازگشت به اشتیاق در روابط جنسی این است که از لباسهای جدید و زیبا برای رابطه عاشقانه خود کمک بگیرید.
  • به پزشک مراجعه کنید و آزمایش بدهید. دکتر متخصص با آزمایش کف لگن و آزمایش هورمونهای شما، بهترین راه برای تنظیم و تقویت قدرت جنسی را به شما نشان می دهد.
  • به همسرتان دلگرمی بدهید. مردها بعد از به دنیا آمدن فرزند احساس می کنند که کنار گذاشته شده اند و زنشان، بیشتر بچه را دوست دارد! وظیفه شما به عنوان یک همسر آگاه و به روز این است که به همسرتان دلگرمی بدهید تا مسئولیت سنگین پدر شدن را بهتر مدیریت کنید. به او اطمینان بدهید که مثل روز اول عاشقش هستید و تمام قلب شما از عشق همسرتان پر شده است. به او بگویید که چون دوستش دارید، مراقب بچه خودتان هستید و می خواهید مادر و همسر خوبی باشید.
  • رابطه جنسی را با نوازش، معاشقه و بیان احساسات شروع کنید و کم کم بهتر و بهتر شوید. انتظار نداشته باشید که سریع مثل قبل از بارداری خود عمل کنید، فقط بخواهید که هر روز بهتر شوید.

وظیفه مردان در بهبود و درمان سرد مزاجی زنان بعد از زایمان چیست؟

  • آقایان باید بدانند که رفتار آنها در درمان سرد مزاجی زنشان بسیار تاثیر گذار است. شما به عنوان یک همسر و یک پدر باید از زن و فرزند خود بیشتر مراقبت کنید. زمانی که همسرتان در حال شیر دادن به نوزاد است، پیش او بنشینید و نوازشش کنید. به او نشان دهید که بیشتر از قبل عاشقش هستید. گاهی اوقات کارهای مربوط به نوزاد را شما انجام دهید و به همسرتان این فرصت را بدهید که استراحت کرده و کمی ریلکس کند.
  • با رفتار و کلامتان همسرتان را آزار ندهید. طوری وانمود نکنید که رابطه جنسی همه چیز زندگی شماست و بدون داشتن رابطه زناشویی، در حال نابودی هستید! 1 الی 2 ماه بعد از زایمان همسرتان صبر کنید و به او نشان دهید که بدون رابطه زناشویی هم عاشقش هستید. از او تشکر کنید که مرحله سخت بارداری و زایمان را به خوبی پشت سر گذاشته است.
  • در رابطه های بعد از زایمان، بیشتر معاشقه کنید و اجازه دهید همسرتان به خوبی تحریک شود و سپس دخول را شروع کنید.
  • همسرتان را همراهی کنید. با سورپرایز کردن همسرتان، خرید هدیه، تفریحات دو نفره و… افسردگی پس از زایمان را از همسرتان دور کنید و کمک کنید طعم عشق بیشتر و تفریحات هیجان انگیزتر را تجربه کند.

با خواندن این نوشته، شما راهکارهای زیادی برای درمان سرد مزاجی زنان بعد از زایمان یاد گرفتید. امیدواریم با کمک مطالب این نوشته بتوانید این مشکل بزرگ را به خوبی حل کنید و رابطه ای پر از شور و عشق را باز هم تجربه کنید.

از اینکه تا انتهای این نوشته با ما همراه بودید از شما متشکریم.

میانگین امتیاز 4.3 / 5. تعداد آرا: 37

2 دیدگاه برای “سرد مزاجی زنان بعد از زایمان: علتها و راه درمان

  1. سید علی فخری گفته:

    اصالت درمان های روحی روانی بر جسمی در همه مطالب سایت و همین مقاله مشهود است.
    باتشکر
    یک زیاده گویی داشت. میشد کوتاه تر باشه

دیدگاهتان را بنویسید